neděle 21. června 2015

Zbav se trémy a ovládni svou řeč

Jde se opravdu zbavit trémy?

Ano, jde. Člověk musí být trpělivý s tréninkem a hned to nevzdat. Někdy k tomu potřebuje druhou zkušenou osobu nebo skupinku lidí, kteří mu v nesnázích pomohou.


Petra Jasinského jsem potkala poprvé na Edufórum a minulý týden mě pozval na jeho kurz Zbav se trémy a ovládni svou řeč.

Petr říká, že je introvert, ale workshopy jsou u něj plné energie. Dokáže lidi rozproudit a ukázat, že prezentovat budete umět.



Umí si udělat legraci a rozptýlit atmosféru. Kurz není pasivní, ale interaktivní - vše si zkusíte a zároveň vidíte zlepšení u ostatních.

Po kurzu jsme s Petrem společně plánovali kroužek Prezentační klub, který bude ve spolupráci s Intellectus ve školách. Petr Jasinski poskytne vlastní koncept pro kroužky přizpůsobený dětem. Stane se tak společensky odpovědným podnikatelem za vzdělávání již pro ty nejmenší . Jen takových více lidí z praxe do škol - ať se jen neteoretizuje. Komunikace a prezentování pro děti je důležité. Na podzim se též uskuteční veřejný workshop pro děti s Petrem. Sledujte naše události na FB.

Omlouvám se za nedodání fotek přímo z kurzu, ale povaha kurzu nedovolila fotit - celé dvě hodiny byly plné aktivit a také byl uskutečněn v komorní atmosféře ve čtyřech účastnících.










Zde najdete feedbacky od ostatních - ať není názor ode mne jen jednostranný.



Žádné komentáře:

Okomentovat